Schoenen Air Max Goedkoop Kopen Online Outlet

Aan dek hebben we een nieuwe colorway van de Nike Air Max 95 om je te laten zien hoe de #AirMaxDay-vieringen op volle toeren draaien. Gebruikmakend van de hellende zijpanelen op de best mogelijke manier, begint het klassieke Air Max-silhouet met wit op het tonggebied dat vervolgens verschuift naar een lichte grijstint, een streep van Amarillo, en dan gaan de donkere grijstinten helemaal door tot aan de middenzool. Air Max en Nike-branding op de tong en hiel, zorgen respectievelijk voor de branding en de kenmerkende Swoosh bij de enkel. Een witte tussenzool met een gele Air Max-eenheid en een tri-gekleurde rubberen buitenzool maken het geheel af. Als je het leuk vindt wat je ziet, kijk dan of deze Air Max 95 in de nabije toekomst bij bepaalde winkeliers kan worden uitgebracht.

Meer van Nike’s On Air Collection wordt ge├»ntroduceerd en de volgende is de Nike Air Max 97 London Summer of Love, ontworpen door beeldend kunstenaar Jasmine Lasode. Met een levendig kleurenschema van oranje, groene, blauwe, neon en paarse tinten over de bovenkant, viert deze iteratie de zomer in de stad en liefde, terwijl Lasode een persoonlijke herinnering aan haar tijd in de Primrose Hill in Londen gebruikte als bron van haar inspiratie. Ten slotte fungeert de witte mesh-basis van de hardloper als een canvas, terwijl de finishing-effecten zijn: “97P” afgedrukt in een patroon op de overlay met golfstralen, samen met “Goede chat” gedetailleerd op de treklipjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>